Doi bărbaţi au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe DE 581

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 09-01-2021 12:40

Doi bărbaţi au fost răniţi, sâmbătă, după ce s-au răsturnat cu maşina în care circulau pe DE 581, pe raza comunei Olteneşti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, unul dintre bărbaţi a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru degajarea acestuia. La faţa locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de pompieri Huşi, o ambulanţă SMURD tip B2 şi o ambulanţă tip B aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Vaccinul Moderna va ajunge în România! Care sunt principalele diferențe între cele două tipuri de vaccin

"În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau patru persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 32 şi 59 ani. La sosirea echipajelor de intervenţie, la faţa locului a fost găsit un autoturism răsturnat în care se afla o persoană încarcerată. Celelalte trei persoane aflate în autoturism au fost evacuate până la sosirea echipajelor de intervenţie. După descarcerare, victima a fost predată echipajului de pe ambulanţă aparţinând SAJ Vaslui. O a doua victimă a accidentului a fost preluată de echipajul ambulanţei SMURD. Victimele au fost transportate la spital. Şoferul autoturismului implicat în accident şi pasagerul din dreapta au refuzat transportul până unitate medicală", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.