Eveniment - Lansarea "Asociației Pur si Simplu Verde"!

Autor: Corespondent Diaspora
Publicat: 14-01-2021 11:02
Actualizat: 14-01-2021 11:12

Asociația "Pur si Simplu Verde", se lanseaza vineri, 15 ianuarie, începând cu ora 16. În cadrul evenimentului, profesioniști  în  probleme de mediu, energiei și digitalizare, alături de  militanți fervenți ai dezvoltării durabile și membri ai acestei asociații, vor prezenta principalele provocări cu care se confruntă lumea în domeniul schimbărilor climatice și soluțiile susținute de Pur si Simplu Verde ca principale arme de combatere a acestora, precizeaza acestia.
În premieră pentru România, specialiști internaționali, în calitate de membri ai Consiliului  științific al Asociației Pur si Simplu Verde, vor prezenta viziunea și strategiile  în domeniile lor de expertiză, necesare a fi aplicate  pentru combaterea schimbărilor climatice și dezvoltarea unei economii durabile.
Acestia mai anunta ca evenimentul  se va  desfășura în limba româna și în limba engleză,  cu opțiunea de a beneficia de traducere simultană. Pentru mai multe detalii doritorii pot accesa: www.pursisimpluverde.ro.
Presedintele asociatiei este Ioana Petrescu, fostul ministru al Finanțelor Publice ale României și prima femeie din România care a deținut această funcție