După SCANDAL, Radu Gavriș trece pe... SIGNAL: Adjunctul Poliției Capitalei a schimbat rețeaua de mesagerie, după ce s-a vehiculat ideea că ar fi fost filat

Autor: Roxana Popa
Publicat: 25-01-2021 20:18

Comisarul șef Radu Gavriș, adjunctul Poliției Capitalei, ofițerul care de câteva zile este în centrul unui scandal după ce a petrecut vineri seară, alături de mai mulți procurori, la Hanul lui Manuc din București, a schimbat rețeaua de mesagerie privată.

Polițistul apare acum pe rețeaua Signal, după ce, în cazul său, care a stârnit reacții la cel mai înalt nivel, s-a vorbit de un filaj.

După ce informațiile, furnizate în exclusivitate de STIRIPESURSE.RO, au ieșit la iveală, s-a început o cercetare disciplinară a ofițerului, iar ministrul de interne Lucian Bode a anunțat că Radu Gavriș nu va mai coordona activitățile de prevenire a COVID-19 în Capitală, așa cum fusese delegat de către conducerea Poliției Capitalei.

Citește și: Medicul Radu Țincu atrage atenția: ‘Donarea după vaccinare poate să altereze răspunsul imunitar’

STIRIPESURSE.RO v-a prezentat vineri, o informație de-a dreptul uluitoare. În plină epidemie, când autoritățile le cer românilor să respecte regulile, tocmai polițiștii și procurorii le încalcă.

Polițiștii Sectorului 3 au descins, vineri seară, la un local cunoscut din centrul Capitalei, Hanul lui Manuc, și nu mică le-a fost surpriza că, acolo, era în toi o petrecere la care participau, culmea, chiar șefi din Poliția Capitalei și procurori.

Oamenii legii au numărat 27 de persoane care consumau alcool, iar printre aceștia se aflau comisar-șef Radu Gavriș, director general adjunct al Poliției Capitalei, împreună cu Ioan Costel, Alexandru Solatan și procurorii Florin Baran Florin și Codruț Popoiu de la Parchetul Tribunalului București.

În locație a fost identificat și Mihai Florian Anton, un bărbat care ar fi trebuit să stea în carantină, fiind suspect de coronavirus de pe data de 16 ianuarie.

În urma controlului, restaurantul Hanul lui Manuc a fost amendat cu 5.000 de lei, iar polițiștii Sectorului 3 continuă verificările pentru a se dispune măsuri de sancționare contravențională pentru cele 27 persoane.

Conform informațiilor STIRIPESURSE.RO, un alt ”greu” din Poliție plecase chiar înainte de descinderea echipajelor.