VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 29-01-2021 18:13
Actualizat: 30-01-2021 08:24

Simona Halep a scris, vineri, pe Facebook, că este mereu o plăcere să joace cu Ashleigh Barty, subliniind că meciul de la Adelaide, la care au fost prezenţi şi spectatori, a fost unul special, notează news.ro.

"Să fiu pe acelaşi teren cu Ashley este mereu o plăcere, dar astă seară, la Adelaide, cu fanii încurajându-ne din tribune, a fost ceva special. Mulţumesc Tennis Australia pentru organizarea acestui minunat eveniment şi mulţumesc fanilor din Adelaide că au fost prezenţi", a scris Halep pe Facebook.

Citește și: Toni Grecu i-a spus soției sale despre condițiile de la Balș: 'Din prima zi mi-a spus că e frig'

"Tin si cu echipa de fotbal de aici, Port Adelaide. Am incredere in ce-mi spune Darren, stiu ca Port Adelaide e o echipa buna", a mai spus Simona Halep, când vorbea de echipa de fotbal australian din oras.

Pe filmare se aude însă cum publicul a reactionat în mod diferit: unii au aplaudat anunțul româncei, iar alții au huiduit-o. În oraș mai există o echipă de fotbal, semn că fanii acesteia nu au fost mulțumiți.

Momentul poate fi văzut la minutul 1:15.

Citește și: Raed Arafat relatează PAS CU PAS cum a avut loc tragedia de la Balș: 'Nu pot decât să-i felicit pe colegi'

Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o, vineri, scor 3-6, 6-1, 10-8, pe australianca Ashleigh Barty, liderul mondial, la turneul demonstrativ de la Adelaide, primul meci al româncei în 2021.