GAFĂ URIAȘĂ a lui Vlad Voiculescu: RECTIFICĂ anunțul despre cea de-a șase persoană decedată în urma incendiului de la Institutul 'Matei Balș'

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 30-01-2021 13:55
Actualizat: 31-01-2021 08:07

Ministerul Sănătății se face de râs în plină criză sanitară! Oamenii lui Vlad Voiculescu au dat informații greșite despre cea de-a șase victimă a incendiului de la Institutul ”Matei Balș”. Ministerul Sănătății rectifică informația despre pacientul mort după incendiul de la Balș. Nu este vorba despre o femeie în vârstă de 58 de ani, ci despre un bărbat de 70 de ani.

Ministerul Sănătății rectifică informația transmisă anterior și anunță că a murit un bărbat de 70 ani, dependent de presiune continuă la nivelul căilor respiratorii - CPAP.

Citește și: Dezvăluire: Adrian Streinu-Cercel și Alexandru Rafila, abonați la banii gigantului Pfizer

Bărbatul nu avea leziuni cauzate de incendiu și era intubat. Acesta se afla la Spitalul Universitar de Urgență București.

În ce privește femeia de 58 de ani a cărei deces a fost anunțat anterior, Ministerul Sănătății anunță că este în stare gravă.

Citește și: Daniel Suciu, deputat PSD: ‘Noi credeam că domnul Tătaru este un exemplu de ‘aşa nu’, dar se pare că domnul Voiculescu îl întrece cu brio chiar și pe domnul Tătaru’

„Ambele familii au fost anunțate de situația pacienților”, transmite sursa citată.

Anterior, Ministerul Sănătății a fost anunțat un nou deces înregistrat în rândul pacienților care au fost transferați de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș" după incendiu. Ministerul spunea că este vorba despre o femeie în vârstă de 58 ani internată în Spitalul Universitar de Urgență București.

Citește și: Dacian Cioloș: ‘Trebuie asumată situația ca atare și reformat sistemul fără milă’ .