FOTO Celebrul panou cu 'Hollywood' din Los Angeles a fost vandalizat: 'Hollyboob' a devenit viral pe internet

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 02-02-2021 19:09
Actualizat: 02-02-2021 20:28

Şase persoane au fost reţinute de poliţia americană luni, după ce au vandalizat emblematicul panou din Los Angeles pe care este scris numele "Hollywood". Prin înlocuirea literelor "W" şi "D" cu două litere "B", cuvântul "sân" a apărut astfel scris în vârful celebrei coline din metropola americană, informează AFP.

O fotografie a panoului pe care apărea scris de această dată "Hollyboob" ("boob" înseamnă "sân" în limba engleză, n.r.) a fost distribuită masiv pe reţelele de socializare.

Potrivit NBC Los Angeles, este vorba despre o iniţiativă a unor activişti care vor să sensibilizeze opinia publică în privinţa cancerului mamar. Ei au folosit straturi groase de prelate impermeabile pentru a forma noile litere.

Citește și: CONCLUZIE după ZECE MORȚI - Senatoarea Alina Gorghiu, PNL: Incendiul de la Matei Balș a ÎNTĂRIT coaliția

Nicio pagubă permanentă nu a fost cauzată celebrei sigle, a precizat Poliţia din Los Angeles pentru presa locală.

Steve Lurie, şeful Poliţiei din Los Angeles, de care este arondat cartierul Hollywood, a spus că acest act de vandalism "nu a fost deloc cool".

"Emblemele oraşului Los Angeles sunt preţioase", a comentat el pe Twitter.

Nu este pentru prima dată când literele ce compun sigla "Hollywood" au fost modificate. De trei ori, amatorii de marijuana le-au modificat pentru a forma cuvântul "Hollyweed" ("weed" înseamnă canabis în engleză, n.r.).