VIDEO TULBURĂTOR Cum arăta Maradona în ultimele zile de viață

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 03-02-2021 23:17
Actualizat: 04-02-2021 07:18

Au trecut mai bine de două luni de la moartea lui Diego Maradona, dar încă apar detalii referitoare la decesul său. Fostul mare fotbalist Diego Maradona s-a stins din viață după ce a împlinit 60 de ani. Moartea sa a fost învăluită de numeroase controverse, anunță România TV.

Maradona a suferit o intervenție chirurgicală pe creier pentru tratarea unui cheag de sânge, iar inițial s-a spus că a murit în urma unui stop cardio-respirator. Ulterior, s-a spus că s-a sinucis. Noi informații legate de decesul său continuă să apară.

În momentul de față există o anchetă în desfășurare în Argentina, iar principalul vizat este Leopoldo Luque, chiar medicul personal al lui Diego. A apărut mai întâi o

înregistrare audio scandaloasă, iar astăzi au ieșit la iveală și dezvăluirile medicului care s-a ocupat timp de 30 de ani de Maradona, Alfredo Cahe.

Citește și: Vicepremierul Dan Barna, în conflict de interese! Documentul semnat de liderul USR .

Maradona și-a petrecut ultimele sale zile din viață acasă, lângă Buenos Aires, după operația pe creier, și a trecut prin momente grele.

În filmarea apărută, Maradona e vizibil slăbit și vorbește cu mare greutate, în timp ce mănâncă. Alături de el este și partenera sa, Veronica Ojeda. Ultimul mesaj transmis de fostul mare fotbalist în această filmare e mentru medicul Leopoldo Luque, acuzat că l-ar fi neglijat pe „El Pibe D’Oro“, conform Adevărul.

„Am primit o lovitură, dar totul e în regulă. Ştii că nu-mi plac intimităţile, dar când sunt cu oameni buni, ies din cochilia ma. Te sărut, Luque. Leopoldo Jacinto Luque“, spune Maradona.