Boris Johnson și-a adus aminte, după ce a stat la terapie intensivă: 'Trebuie să mai slăbesc'

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 09-02-2021 04:00
Actualizat: 09-02-2021 07:42

Premierul britanic, Boris Johnson, a recunoscut luni că trebuie să mai slăbească, la o întâlnire cu votanţi care se vaccinau împotriva COVID-19, relatează Reuters.

"Am avut atâtea ace în mine când am fost în spital încât m-am obişnuit complet", şi-a amintit Johnson, scrie agerpres.ro.

Citește și: Mare atenție! Metoda prin care hoții au golit conturile lui Gabriel Dorobanțu, Jean de la Craiova și lui Adrian Nartea

O persoană din public a remarcat în context ce bine s-a descurcat premierul în înfruntarea cu COVID.

Boris Johnson a fost spitalizat şi a stat trei nopţi la terapie intensivă, după ce s-a infectat cu noul coronavirus, primăvara trecută, menţionează Reuters.

Citește și: Medicul Adrian Marinescu, despre reacțiile adverse la vaccin: Oamenii nu trebuie să intre în panică’

"Trebuie să mai slăbesc - trebuie să dau jos tot", a dezvăluit luni premierul britanic.

Johnson a evocat de mai multe ori eforturile depuse pentru a slăbi de la greutatea pe care o atinsese la un moment dat de 112 kilograme, iar în ultimele luni a fost fotografiat făcând exerciţii cu un antrenor personal în parcuri din Londra.

Citește și: Ludovic Orban dă cărțile pe față în privința lui Traian Berbeceanu: ‘Dreptul de a desemna prefect la nivelul Municipiului București aparține partenerului de coaliție USR PLUS’

Premierului îi place să spună despre el că este în formă "precum câinele măcelarului", expresie în engleză prin care vrea să asigure că este într-o formă foarte bună.