'Punem accent pe accesul facil la finanţare al IMM-urilor. Suntem ţara cu cea mai redusă amprentă antreprenorială din UE', spune Anca Dragu

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 11-02-2021 15:27

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, s-a întâlnit, joi, cu reprezentanţii Asociaţiei Române a Băncilor cu care a discutat despre ”subiecte prioritare pentru USR PLUS şi coaliţia de guvernare”, potrivit news.ro.

”Punem accent pe accesul facil la finanţare al IMM-urilor. Suntem ţara cu cea mai redusă amprentă antreprenorială din UE, deşi avem o generaţie de antreprenori activă în piaţă”, a transmis Dragu.

”Împreună cu Silvia Dinică şi Claudiu Mureşan, am purtat discuţii cu Asociaţia Română a Băncilor pe subiecte prioritare pentru USR PLUS şi coaliţia de guvernare.

Citește și: Probleme MAJORE pentru fostul colonel care TĂIA și SPÂNZURA la BAD a Jandarmeriei Române - Instanța a validat probele DIICOT și stabilește începerea judecății

Punem accent pe accesul facil la finanţare al IMM-urilor. Suntem ţara cu cea mai redusă amprentă antreprenorială din UE, deşi avem o generaţie de antreprenori activă în piaţă.

De aceea avem ca prioritate implementarea unor soluţii noi pentru susţinerea antreprenoriatului”, a scris, joi, pe Facebook, Anca Dragu.

Preşedintele Senatului apreciază că ”trebuie să devenim un sistem predictibil fără măsuri legislative care afectează intermedierea financiară şi obligă modificări substanţiale în mediul de afaceri”.