VIDEO MASACRU pe o autostradă îngheţată din Texas: Cel puțin cinci morţi și zeci de răniţi, după un carambol cu 100 de maşini

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 11-02-2021 19:43
Actualizat: 11-02-2021 21:13

În urma unui carambol, în care au fost implicate 100 de vehicule, au murit cel puţin cinci persoane, alte zeci au fost rănite iar traficul a oprit pe o autostradă interstatală îngheţată din Texas, au anunţat oficialii joi, potrivit NBC.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de pompieri din Fort Worth Fire, Mike Drivdahl, a spus că autorităţile au verificat fiecare maşină pentru a oferi ajutor medical după "un incident în masă" în care au fost implicate zeci de tractoare-remorci şi alte vehicule au oprit traficul pe autostrada 35 în ambele direcţii.

Citește și: Ultim moment! Numărul morților de la ‘Matei Balș’ ajunge la 20 – încă un pacient a decedat

Autostrada va fi închisă toată ziua "pentru a înlătura fiecare vehicul", a spus el, scrie agerpres.ro.

Treizeci şi şase de persoane au fost transportate la spitale cu diferite grade de răni, potrivit purtătorului de cuvânt.

Accidentele s-au produs pe măsură ce ploaia îngheţată şi lapoviţa au provocat condiţii periculoase în timpul înălţimii deplasării de dimineaţă. Fort Worth se află sub o recomandare de vreme de iarnă până la prânz, potrivit Serviciului Naţional de Meteorologie.

Citește și: Ion Cristoiu: ‘Neînțelegerile dintre PNL și USR PLUS sunt evidente până și unui somnolent. Klaus Iohannis și Florin Cîțu susțin pe toate drumurile că în Coaliția de guvernare nu se manifestă disensiuni’ .