ALERTĂ Sediul partidului Dianei Șoșoacă a FOST SPART în toiul nopții: ce au FURAT hoții de acolo

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 19-02-2021 10:07
Actualizat: 19-02-2021 21:28

Sediul partidului Neamul Românesc a fost spart în cursul nopții. Conform primelor informații, poliția este la fața locului și face cercetări.

Citește și: Specialiștii ISU dau de PĂMÂNT cu Lucian Bode după TRAGEDIA de la Constanța: Saltelele pneumatice NU pot fi folosite în misiuni de salvare

Ninel Peia, președintele PNR,  a declarat că " Aseară sediul nostru a fost spart, nu s-au furat echipamente tehnice, dar s-a furat un stick cu informații despre alte partide și partidul nostru. Este un atac la democrație, și nu cred că este posibil așa ceva. Persoana care are grijă de partid a descoperit că ușa a fost forțată și sediul era răvășit. Unul din locatarii din clădire a sunat la 112. O să vină criminaliștii să ia amprente.  Cineva luând acel stick poate da pe piață informații despre partidele care nu vor binele României".

Poliția a anunțat că: "

În această dimineață, prin apel 112, Sectia 1 Poliție a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că din sediul (studioul) unei formațiuni politice s-a sustras un memory stick ce ar conține informații de interes pentru organizație.
Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1".