Ceață pe DN 7 Pitești-Sibiu: Vizibilitatea a scăzut chiar și sub 50 de metri!

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 22-02-2021 08:32

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, este semnalată ceață densă, care reduce vizibilitatea pe alocuri chiar sub 50 de metri, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea - Sibiu.

Este semnalată ceață cu vizibilitate redusă sub 150 metri pe Autostrada A2 București – Constanța, între kilometrii 144 și 212, pe tot tronsonul Autostrăzii A4 Ovidiu – Agigea, precum și pe mai multe artere rutiere din județele Bacău, Botoșani, Galați, Gorj, Harghita, Iași, Mureș, Sibiu, Vaslui, Vâlcea și Vrancea.

Citește și: Raed Arafat, critici dure la adresa lui Ion Cristoiu: ‘Răspândiți minciuni și narative false și veninoase, pentru că la vârsta dumneavoastră sigur nu vă veți schimba’

Până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17 și 27-33, se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

De asemenea, a fost închis și nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.