Miniștrii PNL îi monitorizează pe miniștrii USR PLUS: 'Într-o căsătorie de acest gen, este o obligație'

Autor: Ionel Dancu, Reporter
Publicat: 25-02-2021 20:17
Actualizat: 25-02-2021 21:55

Ministrul de Interne, Lucian Bode (PNL), fost ministru al Transporturilor în cabinetul Orban, spune că urmărește cu foarte mare atenție ce face actualul ministru de la transporturi, Cătălin Drulă (USR PLUS), pentru a respecta programul electoral cu care au mers liberalii în alegeri.

Citește și: Călugării dezbină coaliția. 31 de deputați USR PLUS, inclusiv Dan Barna, s-au opus finanțării schitului românesc de la muntele Athos: 'O risipă populistă'

„Eu o vad ca pe o obligatie sa ma uit la ce se intampla acolo, pentru ca noi PNL am candidat in alegerile parlamentare cu un program politic 'Dezvoltam Romania', cu un program de investitii. In momentul in care anul trecut am spus ca schimbam paradigma, am deblocat marile proiecte de infrastructura, dar ele nu se pot realiza intr-un an, asa ca e firesc sa fiu atent. Într-o casatorie de acest gen PNL USR PLUS UDMR noi am venit cu proiectul Dezvoltam Romania si e normal sa fim foarte atenti la ce se intampla acolo si sunt convins ca ne vom atinge toate obiectivele”, a declarat Lucian Bode, joi, la Antena 3.