Gabriela Firea, ieșire explozivă la adresa Guvernului Cîțu: 'Manipularea supremă'

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 02-03-2021 17:07
Actualizat: 02-03-2021 18:34

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea acuză „o manipulare supremă”, aceea de a convinge oamenii care trăiesc în sărăcie să nu își mai ceară drepturile, pe motiv că statul nu are bani”. Firea reclamă că aceasta este ceea ce a reușit „Coaliția Austerității”.

„Manipularea supremă: să convingi oamenii care trăiesc în sărăcie să nu își mai ceară drepturile, pe motiv că statul nu are bani – asta a reușit Coaliția Austerității. Adică bogații au convins săracii că nu mai sunt bani și pentru ei!

VIDEO - Metoda 'Pianul' revine în Parlament: un deputat AUR, prins în timp ce vota la două mâini

E treaba statului să identifice surse de finanțare sau să mărească gradul de încasare a taxelor și impozitelor, asta nu e problema copiilor, a pensionarilor sau a oamenilor care muncesc. În loc să facă asta, Coaliția Austerității a respins toate amendamentele PSD la Legea Bugetului de Stat, care prevedeau creșterea alocațiilor, a salariilor din Educație, Sănătate și a pensiilor. Asta deși PSD a construit un buget paralel și a arătat că sunt bani pentru toate acestea!
Premierul Cîțu a construit bugetul pe logica când iei din puținul celor mulți (și săraci) se face mult pentru cei puțini (și bogați)!”, scrie Firea pe Facebook.