VIDEO | Femeile din PSD Cluj au petrecut la munte - Poliţiştii nu au ţinut cont de 8 Martie şi au dat amenzi de mii de lei

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 09-03-2021 11:22
Actualizat: 09-03-2021 16:10

O petrecere privată de Ziua Internațională a Femeii s-a lăsat cu amenzi de 6.250 de lei, în comuna Beliș din județul Cluj. Organizatoarea a fost o fostă consilieră locală PSD, care a invitat mai multe femei, printre care și una dintre cele aflate la șefia filialei județene a partidului.

Șeful organizației de tineret din comună a postat imagini pe pagina sa de Facebook, dar le-a șters după ce au fost preluate de presă. Polițiștii au întrerupt petrecerea când era aproape pe sfârșite și au mai găsit doar cinci participanți, pe care i-au amendat.

"În cursul serii, în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au efectuat verificări pe raza localității Beliș, fiind identificată o locație în interiorul căreia, la momentul respectiv, se aflau 5 persoane.

Printre acestea, a fost identificat și organizatorul evenimentului privat care s-ar fi desfășurat în cursul serii.

În baza aspectelor constatate au fost aplicate măsurile legale conform prevederilor Legii 55/2020, cuantumul total al sancțiunilor contravenționale fiind de 6.250 de lei.

Se continuă verificările pentru identificarea și sancționarea tuturor persoanelor care ar fi participat la respectivul eveniment", precizează Poliția Cluj.