PREMIERĂ națională: Timișoara va avea primul centru de vaccinare deschis non stop - Beneficiarii sunt în CARANTINĂ și nu pot ieși din case

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 18-03-2021 13:16

Primul centru de vaccinare din țară, care va fi deschis non stop, va fi în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Timișoara și va avea patru fluxuri pe zi și patru fluxuri pe noapte.

Prefectul județului Timiș, Zoltan Nemeth, a anunțat că din 23 martie, în județ vor ajunge noi doze din vaccinul Pfizer și va fi deschis primul centru de vaccinare din România care va funcționa în regim non-stop, în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, conform Mediafax.

Citește și: Noi MĂRTURII despre crimele de la spitalul din Sibiu: Angajații ATI mizau pe internații fără aparținător

„Acest centru de vaccinare va funcționa cu 4 fluxuri pe zi și 4 pe timp de noapte și va putea deservi 480 de persoane în 24 de ore, 7 zile pe săptămână. Se va folosi doar vaccinul Pfizer, iar datorită fluxurilor separate, cei vaccinați nu vor interacționa cu pacienții spitalului”, a spus Zoltan Nemeth, pe pagina sa de Facebook.

Județul Timiș avea, miercuri, cea mai mare rată de infectare din țară, de 5,84 la mie, mult peste media națională, care este de 3,23 la mie.