VIDEO Precizările Poliției după atacul asupra vedetei TV Mirela Vaida: Atacatoarea fusese internată la 'Obregia'

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 19-03-2021 18:16

Prezentatoarea Acces Direct, Mirela Vaida, a fost atacată în direct de o femeie care a intrat dezbrăcată în plotul televiziunii Antena !. Polițiștii au intervenit de urgență, iar atacatoarea a fost transportată la spital.

"}n jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă.

Citește și: Ioana Ene Dogioiu: ‘Presiunea externă nu mai permitea menținerea SIIJ în forma actuală. Miza devenise ce va veni după SIIJ’

A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Din primele date ar fi patruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept", au prezizat surse judiciare pentru STIRIPESURSE.RO.

Potrivit informațiilor noastre, autoarea a fost externată de la Obregia pe data de 12 martie, având diagnosticul de 'retard'.