Valentin Negru este noul secund al FC Hermanstadt

Autor: George Traicu
Publicat: 25-03-2021 18:33

FC Hermannstadt a anunţat, joi, că noul antrenor secund al echipei este Valentin Negru, iar Stelian Isac este noul preparator fizic.

“Valentin Negru  este noul antrenor secund FCH. Acesta a absolvit cu brio cursurile Şcolii Federale de Antrenori  şi deţine licenţa PRO în antrenorat. Pe lângă asta, fostul fotbalist în vârstă de 38 de ani este absolvent al Facultăţii de Sociologie-Psihologie, Universitatea Spiru-Haret din Bucureşti, cu diplomă în psihologie. Stelian Isac este noul preparator fizic al FCH! Acesta a mai activat în trecut pe acelaşi rol în staff-ul  unor echipe ca Petrolul Ploieşti şi Chindia Târgovişte. În vârstă de 39 de ani, Stelian Isac are şi o carieră de fotbalist în spate, acesta evoluând la echipe ca Focşani, FCM Bacău, Victoria Brăneşti, Gloria Bistriţa, F.C.Voluntari, CS Corbeanca, CS Tunari şi Voinţa Crevedia”, se arată pe site-ul grupării din Sibiu.

Valentin Negru a activat ca principal la Viitorul Axintele şi CSM Olteniţa şi ca antrenor secund la Progresul 2005 şi Rapid Bucureşti. De asemenea, el are aproape 200 de meciuri în Liga 1, jucate pentru echipe ca Rapid Bucureşti, Petrolul Ploieşti, CS Otopeni, Unirea Urziceni, Poli Iaşi, Gaz Metan Mediaş, Victoria Brăneşti şi Sportul Studenţesc.