Guvernul plătește tichetele de masă pentru minerii care erau în grevă în Suceava

Autor: Anca-Adriana Huza
Publicat: 25-03-2021 22:08

Guvernul a alocat joi sumele necesare pentru plata tichetelor de masă pentru minerii care erau în grevă în Suceava, scrie News.ro.

”Aş vrea să mai anunţ încă un lucru. Am alocat sumele necesare pentru plata tichetelor de masă pentru minerii care erau în grevă în Suceava”, a anunţat premierul Florin Cîţu.

Citește și: CTP, ieșire furibundă la adresa susținătorilor medicului Flavia Groșan: ‘Cei care cred în rețeta dumnezeiască a Îngeresei, nu se duc la spital decât când încep să horcăie’

Aproximativ 160 de mineri de la exploatările de uraniu de la Crucea şi Botuşana, din judeţul Suceava, s-au blocat în subteran, săptămâna trecută, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile de două luni.

Angajaţii erau nemulţumiţi că nu şi-au mai primit salariile de două luni, dar şi că nu li s-a livrat nici suplimentul alimentar la care aveau dreptul, în valoare de 30 de lei pe zi.

Citește și: Avocatul Poporului cere clarificări de la Vlad Voiculescu, Sorin Cîmpeanu și Raluca Turcan în legătură cu plata gărzilor pentru personalul medical și gărzile obligatorii neplătite .