Victor Ciutacu a IZBUCNIT din cauza mobilizării de forțe la adresa protestatarilor: Înverșunare isterică

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 29-03-2021 15:05

Jurnalistul Victor Ciutacu comentează mobilizarea de amploare a jandarmilor în cazul protestelor de ieri seară, când mii de români au ieșit în stradă din cauza noilor restricții intrare în vigoare de duminică. Românii nu mai pot ieși din casă după ora 20 decât pentru e merge la muncă sau pentru urgențe medicale. În localitățile cu rata de infectare de peste 7.5 la mie, magazinele se închid zi de zi la ora 18.

Citește și: Timișorenii s-au SĂTURAT de restricții și carantină - PROTEST la casa lui Dominic Fritz: Afară, afară, javră ordinară

"N-am mai văzut atâta înverșunare isterică a reporterilor împotriva protestatarilor de pe vremea când televiziunile erau preocupate să-l protejeze pe Băsescu de susținătorii lui Arafat. Azi e la fel, doar că-l perie pe Iohannis contra contestatarilor lui Arafat. Și atunci, și acum m-a nimerit iureșul la singura televiziune care are comportament de televiziune; doar că e alta... . Rar am văzut imagini mai sfidătoare decât cea cu jandarmii patrulând sâmbătă, în jurul prânzului, în grupuri de câte doi, cu pistoalele la vedere, pe strada principală din Sinaia; acompaniați acustic și luminos de mașini de poliție și jandarmerie, la intimidare, cu girofarurile pornite, pe carosabil. Habar n-am ce încărcătură aveau în pistoalele afișate ostentativ , n-am stat să-i controlez la tocuri, da' zău că nimeni dintre destul de puținii turiști nu părea pregătit de război", a scris Ciutacu pe Facebook.