VIDEO Vlad Voiculescu continuă explicațiile PENIBILE: 'Eram într-o încăpere de vreo 20 de ori mai mare decât cea de aici'

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 30-03-2021 17:16
Actualizat: 31-03-2021 06:59

Vlad Voiculescu continuă explicațiile penibile pentru episodul din Parlament, în care a refuzat să poarte masca timp îndelungat. Voiculescu le-a spus românilor că nu a purtat masca într-o sală mare, deși ea este obligatorie inclusiv în aer liber. De exemplu, cei prinși pe stradă, de poliție sau jandarmerie, că nu poartă mască, chiar dacă nu este nimeni în jurul lor, indiferent de distanță, sunt amendați pe loc.

”Aș spune că am greșit, fără doar și poate. Eram într-o încăpere de vreo 20 de ori mai mare decât cea de aici. Atunci când mi-am scos masca eram singur și eram într-o videoconferință. Atunci când a venit cineva către mine și mi-a atras atenția, mi-am pus înapoi masca. Fără îndoială am făcut o greșeală, fără îndoială, dacă voi fi amendat, și probabil voi fi amendat, o să plătesc amenda. Trebuie purtată masca, așa cum o purtăm noi toți, fiind în interior, pentru siguranța tuturor.

Citește și: Prins fără mască de protecție, Vlad Voiculescu e furios pe protestatarii care au scandat împotriva medicilor! ‘Sunt consternat și furios’

Eram într-o sală mare, atunci când mi-am scos masca eram singur, cu toate astea, a fost o greșeală. A fost o greșeală, îmi pare rău.”, a declarat Vlad Voiculescu.