Colonelul Ştefan Răzvan Bichir este noul comandant al CSA Steaua

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 31-03-2021 17:16

Colonelul Ştefan Răzvan Bichir este noul comandant al Clubului Sportiv al Armatei Steaua, el fiind detaşat în acest post pentru şase luni începând cu 1 aprilie, se arată într-un comunicat al CSA Steaua remis, miercuri, AGERPRES.

"Miercuri, 31 martie, în prezenţa locţiitorului Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, generalul de brigadă Valeriu Roşu, a avut loc ceremonia de predare primire a funcţiei de comandant / preşedinte a Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti. Colonelul Ştefan Răzvan Bichir a fost detaşat şi împuternicit pe o perioadă de 6 luni, începând cu data de 1 aprilie, în funcţia de comandant (preşedinte) al CSA Steaua, înlocuindu-l la comandă pe colonelul Mădălin Sorin Hîncu", se arată în comunicatul citat.

Citește și: Surse parlamentare - Mărul otrăvit: Ce ar ascunde oferta-surpriză a lui Florin Cîțu pentru specialiștii PSD

Colonelul Bichir este cadru militar din anul 1994, fiind absolvent al Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport / Facultatea militară de educaţie fizică şi sport. El este veteran al teatrelor de operaţii, cu o misiune executată în Afganistan.

De asemenea, tot miercuri, s-a desfăşurat şi ceremonia de trecere în rezervă a colonelului Mădălin Sorin Hîncu. "În semn de apreciere pentru cei 38 de ani cât a servit Patria sub drapel, generalul Roşu i-a înmânat distincţii militare şi i-a mulţumit pentru întreaga activitate, subliniind eforturile şi contribuţia depusă pentru îndeplinirea misiunilor structurilor în care a activat pe parcursul întregii cariere militare. Colonelul Hîncu a primit urări de sănătate, bucurii şi împliniri alături de familie şi de cei dragi şi să fie în continuare alături de familia Armatei României", menţionează CSA Steaua.