Ursoaica filmată când rupea gardul unei gospodării în Azuga va fi relocată

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 01-04-2021 16:42

Primăria Azuga a anunţat, joi, că s-a obţinut acordul pentru capturarea şi relocarea unei ursoaice şi a puiului ei, cele două animale intrând, în ultimele săptămâni, în mai multe gospodării în căutare de hrană.

"Ursoaica cu un pui ce ne dă atâtea bătăi de cap va fi relocată! În urma demersurilor făcute de către Primăria Azuga împreună cu administratorul fondului de vânătoare, Ocolul Silvic Azuga, suntem informaţi că s-a obţinut Ordin de Ministru pentru capturarea şi relocarea celor două exemplare de urs brun (ursoaica cu un pui)", se arată într-o informare postată pe pagina de Facebook a primăriei, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Marcel Ciolacu, ieșire-fulger: ‘Este momentul ca demnitari Voiculescu și Turcan, care au sfidat regulile impuse tuturor cetățenilor obișnuiți, să zboare din funcții!’

În urmă cu câteva săptămâni, ursoaica a fost filmată de localnici în timp ce încerca să intre într-o gospodărie şi rupând scânduri din gardul acesteia, iar ulterior animalele au reuşit să pătrundă în mai multe curţi din staţiune.