Codrin Ștefănescu DĂ DE PĂMÂNT cu votanții #rezist: Cum dormiți noaptea

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 10-04-2021 17:24
Actualizat: 10-04-2021 14:36

Codrin Ștefănescu, fostul secretar al PSD, atacă votanții #rezist, după scenele de la Spitalul Foișor, care a fost evacuat în toiul nopții pentru a fi transformat în unitate suport COVID. Ștefănescu îi întreabă pe cei care au ales actuala putere cum e simt când văd ce se întâmplă acum în România.

Citește și: Piperea, după scenele INCREDIBILE de la Foișor: Vom merge neabătuți către abis, pe mâna sigură, de felceri și șamani, a acestor demenți mesianici

"România trăiește un coșmar de când sunt reziștii la putere! Și când mā gândesc la ce cozi ați stat sā-i votați pe nemernicii āstia! Câte luminițe ați aprins la mitingurile lor, ce potop de urā și înjurături la adresa noastrā! Cā vreți o țara ca afarā, jos ciuma roșie, huooo Dragnea, Codrin, Șerban Nicolae, Olguța și alții! Iar azi, reziștii pe care i-ați votat, vā distrug sistematic pe toți! Mor oameni cu zile, s-au pierdut libertățile și locurile de muncā, suntem îndatorați de ei pentru următoarele zece generații! Cum dormiți noaptea, voi, votanți ai rezistilor?", scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.