Soluția PPU (social-liberal) pentru criza politică actuală: 'Formarea unui guvern minoritar PNL cu sprijin parlamentar de la PSD'

Autor: Roxana Popa
Publicat: 14-04-2021 18:50
Actualizat: 14-04-2021 21:51

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), reprezentat de liderul Departamentului de Strategie și Doctrină, Daniel Bejan, taxează dur situația creată la vârful Ministerului Sănătății cu privire la demiterea ministrului Vlad Voiculescu și propune o soluție de criză.

Concret, liderul este de părere că o soluție pentru situația creată de revocarea ministrului Vlad Voiculescu poate fi „formarea unui guvern minoritar PNL cu sprijin parlamentar de la PSD”.

În acest context, Daniel Bejan a spus:

„USR a înșelat așteptările oamenilor! Principalul motiv pentru care a fost votată această formațiune politică este acela că, nefiind niciodată la guvernare, nu a demonstrat ce poate!

Acum USR, prin reprezentanții săi, a demonstrat de ce este în stare și nu ar surprinde pe nimeni dacă ar avea soarta altor partide care au apărut și dispărut peste noapte. Vorbim despre o formațiune fără vreo orientare doctrinară, care încearcă doar să capitalizeze resentimente. Nimic nu se poate construi astfel.”