Managerii de spitale întră la RUPERE în plin scandal din coaliție: managerul Spitalului Găești a IZBUCNIT

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 20-04-2021 15:29

Managerul Spitalului Găeşti Laurenţiu Beluşica relatează, într-o postare pe Facebook, ce aşteaptă de la viitorul ministru al Sănătăţii: 100 de reductoare oxigen, împrumut o staţie de stocare oxigen anestezişti şi un operator de barocameră.

”Ce aştept eu de la viitorul meu ministru. Să-mi dea 100 de reductoare oxigen, împrumut o staţie stocare oxigen (până când o iau eu pe a noastră prin program), 4 anestezişti şi un operator de barocameră”, afirmă medicul, conform News.ro.

 

El precizează şi ce oferă în schimb.

”135 de paturi pentru Covid spitalizare continuă, 8 de AŢI cu linie de gardă şi tot personalul spitalului care a îngrijit pînă acum aproape 1500 de pacienţi covid”, scrie Laurenţiu Beluşica.

De asemenea, el anunţă că luni, la şedinţa DSP cu CNAS, a constat că are sprijinul total al celor două instituţii , cărora le mulţumeşte.

Managerul Spitalului Găeşti a solicitat în repetate rânduri alocarea uneia dintre cel patru camere hiperbare aflate în dotarea Departamentului pentur Situaţii de Urgenţă, având chiar dispute pe acest subiect cu şeful DSU Raed Arafat.