Campania Paşaport de vacanţă, cu informaţii despre călătoriile românilor în pandemie, la ştirile Focus de la Prima TV

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 22-04-2021 09:29

Campania „Paşaport de vacanţă”, cu reportaje şi cele mai noi informaţii despre călătoria în siguranţă a românilor pe timp de pandemie, va debuta joi la ştirile Focus de la Prima TV, potrivit news.ro.

Ştirile Focus vin cu toate detaliile despre vacanţele pe care românii le pot face anul acesta, transmite postul de televiziune.

Din 22 aprilie, în fiecare zi, Focus va difuza reportaje cu toate destinaţiile şi informaţiile utile legate de călătoria în siguranţă pe timp de pandemie.

La ştirile Focus, în fiecare zi de la ora 18.00, de luni până joi de la ora 14.00 şi 22.00, cât şi în matinalul Focus la prima oră, de luni până vineri, de la ora 07.00 la 10.00, telespectatorii pot afla, în campania „Paşaport de vacanţă”,  tot ce trebuie să ştie despre locurile unde pot merge vara aceasta.

Citește și: BREAKING CONFESIUNEA lui DRAGNEA devoalată de PONTA în fața judecătorilor

Săptămânal vor fi prezentate destinaţii populare din Turcia, Grecia, Bulgaria şi România, cu informaţii utile despre litoralul românesc şi Delta Dunării plus pensiunile montane. Nu vor fi ocolite nici destinaţiile exotice ca Maldive, Caraibe, Dubai, Thailanda, Indonezia şi Zanzibar. Toate informaţiile se pot găsi şi pe site-ul focusprimatv.ro, în secţiunea Paşaport de vacanţă.

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomşa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa românească, în portofoliul complet al acestuia intrând 11 canale de televiziune (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT.RO, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST) şi 7 site-uri (looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro, profit.ro, primatv.ro, focusprimatv.ro şi servuscluj.ro).