Percheziţii în Braşov şi Buzău la persoane bănuite de comercializarea de piese auto contrafăcute

Autor: Grigore Onescu
Publicat: 06-05-2021 18:09

Mai multe percheziţii domiciliare şi controale economice au loc joi în judeţele Braşov şi Buzău, la persoane bănuite de comercializarea de piese auto contrafăcute.

''Astăzi, 6 mai, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, efectuează percheziţii domiciliare şi controale economice, într-un dosar penal ce are ca obiect de cercetare comercializarea de piese auto contrafăcute'', precizează IGPR.

Percheziţiile au loc în judeţele Braşov şi Buzău, la două societăţi comerciale - sediul social şi punctele de lucru.

Potrivit IGPR, acţiunile se desfăşoară în patru puncte, urmând a fi identificate şi ridicate mijloace de probă - piese auto contrafăcute, documente de provenienţă, medii de stocare, totodată efectuându-se toate activităţile procedurale ce se impun pentru stabilirea situaţiei de fapt.

Poliţiştii vor pune în aplicare două mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi duse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov în vederea audierii.

Activităţile se desfăşoară cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Criminalistic Braşov şi poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.