Poliția a reușit să-i prindă pe trei bărbați dați în urmărire națională sau internațională: unul era condamnat pentru tentativă de omor

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 15-05-2021 17:35

Trei bărbaţi daţi în urmărire naţională sau internaţională, unul dintre ei fiind cercetat pentru tentativă de omor, au fost prinşi de poliţiştii argeşeni, arată Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, primul depistat a fost un cetăţean albanez, urmărit la nivel naţional şi internaţional pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

"În ziua de 14 mai, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş au depistat un bărbat de 47 de ani, cetăţean albanez cu domiciliul în România, urmărit în baza unui mandat de arestare preventivă emis de Tribunalul Argeş la începutul anului în curs, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor", se precizează în comunicat.

Suspectul a fost prins într-un imobil de pe raza localităţii Jilava, judeţul Ilfov, cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş.

Citește și: VIDEO - Alertă la Marea Neagră: doi scafandri se află în stop cardio-respirator; medicii îi resuscitează

Tot vineri, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat de 40 de ani din comuna Bujoreni, judeţul Vâlcea. Acesta era condamnat la 3 ani şi 9 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără drept.

"În dimineaţa zilei de astăzi, poliţiştii de investigaţii criminale din (...) Mioveni au depistat un bărbat de 53 de ani, din Mioveni, urmărit la nivel naţional şi internaţional în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Braşov în anul 2016. Cel în cauză a fost condamnat la 2 ani, 8 luni şi 523 de zile de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale", menţionează comunicatul IPJ Argeş.