Bărbat din oraşul Borşa, suspectat că ar fi provocat decesul tatălui său, reţinut de poliţişti

Autor: George Traicu
Publicat: 17-05-2021 21:42

Un bărbat în vârstă de 33 ani din oraşul Borşa a fost reţinut de poliţişti, fiind suspectat că ar fi provocat decesul tatălui său, a informat, luni seara, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma, notează Agerpres.

"Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul de 61 ani prezenta leziuni în zona capului. Cu ocazia intervenţiei la faţa locului, poliţiştii au identificat şi un bărbat de 33 ani din Borşa, fiul decedatului. Bărbatul de 33 ani se află în custodia poliţiei, iar cercetările urmează să fie efectuate în continuare de o echipă complexă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş", a spus Ionela Cozma.

Potrivit aceleaşi surse, poliţiştii din oraşul Borşa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că o femeie de 55 ani l-a găsit inconştient în curtea locuinţei pe soţul său, un bărbat de 61 ani.

"În baza sesizării, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş a intervenit la faţa locului, ocazie cu care a constatat decesul bărbatului de 61 ani din oraşul Borşa", a precizat Ionela Cozma.