Gelu Vișan, despre starea lui Luis Lazarus: 'Ăla stă să moară, că nu poate să vorbească, iese sufletul din el' - Victor Ciutacu spune că Lazarus s-a externat

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 17-05-2021 22:38

Luis Lazarus a ajuns în spital, după ce a primit un test pozitiv de COVID-19! Ulterior, el a spus că a mai primit un mesaj în care i se spunea că rezultatul este negativ. Lazarus a făcut un live, cu perfuzia în mână, de pe patul de spital. Victor Ciutacu a spus, la România TV, că fostul realizator de la OTV a ieșit din spital, în timp ce Gelu Vișan a precizat că ”stă să moară, că nu poate să vorbească, iese sufletul din el”.

”Lazarus nu arată a om care este bine. Când ești bine, nu stai cu perfuzia în mână și la orizontală.”, a spus Victor Ciutacu.

Citește și: VIDEO | Luis Lazarus, de pe patul de spital, cu un test pozitiv: 'Vă învăţ eu minte să mai scrieţi şi să mâncaţi rahat'

”Ăla stă să moară, că nu poate să vorbească, iese sufletul din el și iese pe semnătură ca nu cumva să zică lumea că are covid...”, a spus Gelu Vișan, fost lider PMP.