Gigi Becali și-a luat 'secund' la FCSB, un tehnician șomer: 'Era la biserică, am zis că nu-l mai pun la Academie, ci la prima echipă'

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 21-05-2021 22:12
Actualizat: 21-05-2021 23:25

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, vineri seară, că a ales antrenorul pentru echipa sa, acesta urmând să fie Dinu Todoran.

"Am ales un antrenor bun, un om bun, pe Dinu Todoran. Era la biserică, am zis că nu-l mai pun la Academie, ci la prima echipă. A semnat azi. Eu merg pe valorea umană, nu pe cea profesională şi mi-a mers bine în viaţă. Eu vreau să câştig cu un om bun, nu cu un om rău", a declarat Becali la Digisport.

În vârstă de 42 de ani, fostul fotbalist Dinu Todoran se află la începutul carierei de antrenor. El a fost antrenor interimar între 10 martie şi 3 aprilie 2007 la FC Voluntari, iar anul acesta a debutat ca antrenor principal la formaţia de ligă secundă CSM Slatina pe care a condus-o în patru partide. El era liber de contract de la 21 martie 2021.

La 19 mai, după înfrângerea cu 1-0 în meciul cu Universitatea Craiova, antrenorul echipei FCSB, Anton Petrea a anunţat într-o conferinţă de presă că nu va mai continua în sezonul următor după ce a ratat câştigarea titlului.

Gigi Becali a negociat pentru postul de antrenor cu Marius Şumudică şi Nicolae Dică, însă ambii tehnicieni au refuzat oferta acestuia.