Justin Bieber va cânta la ceremonia Juno Awards 2021 din Canada, după mai bine de zece ani

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 27-05-2021 18:20

Cântăreţul canadian Justin Bieber va concerta la ceremonia Juno Awards 2021 după mai mult de zece ani, au anunţat miercuri organizatorii acestor premii muzicale, echivalentul în Canada al premiilor Grammy ale industriei discografice americane, relatează EFE.

Bieber a participat pentru prima oară la premiile Juno în 2010, când a interpretat o nouă versiune a piesei sale "Baby" împreună cu cântăreţul Toronto Drake, potrivit agerpres.ro.

Premiile Juno 2021, care onorează realizările muzicale canadiene, vor fi decernate la Toronto (Ontario) pe 6 iunie, cu ocazia celei de-a 50-a aniversări a acestor premii. Gala va fi transmisă de postul CBC.

Bieber a primit 5 nominalizări la ediţia din acest an pentru noul său album "Changes", la categoriile single-ul anului, artistul anului, albumul anului, albumul pop al anului şi premiul publicului.

"Changes", lansat în 2020, este primul album complet al lui Bieber de la "Purpose" din 2016 şi marchează o cotitură a artistului la stilurile rhythm and blues şi R&B.

Justin Bieber a avut o relaţie complicată cu Premiile Juno. Deşi este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti canadieni pe plan internaţional din ultimul deceniu - s-a născut în localitatea London în 1994 - Bieber a fost recompensat cu doar 7 premii Juno de-a lungul carierei sale şi a obţinut în 47 de nominalizări.

În 2011, a câştigat primul său premiu Juno, la categoria Albumul Pop al Anului, pentru "My World 2.0", iar în 2011, 2012, 2013, 2014 şi 2016, a câştigat la categoria Premiul Publicului. În 2016 a obţinut din noul premiul Juno, la categoria Albumul Pop al Anului, cu "Purpose".

În acel an însă, Bieber nu a participat la ceremonia de decernare, iar premiul său fost înmânat naţionalei feminine de curling, în huiduielile publicului.

Numele lui Bieber a fost din nou huiduit în 2014, când cântăreţul a fost din nou absent din sală pentru a-şi ridica premiul obţinut în acel an.