Fiul pediatrului Mihai Craiu a venit în România, ca să se vaccineze la maratonul coordonat de tatăl său

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 30-05-2021 04:00
Actualizat: 30-05-2021 09:34

Fiul medicului coordonator al centrului de vaccinare de la Sala Palatului, conf. dr. Mihai Craiu, un tânăr în vârstă de 26 de ani, masterand în Marea Britanie, a venit în ţară pentru a se vaccina la ediţia a doua a Maratonului din Bucureşti. El a primit serul de la Johnson&Johnson chiar de la medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare.

Tânărul de 26 de ani, fiul conf.dr. Mihai Craiu, care este masterand în Marea Britanie, a fost diagnosticat cu mulţi ani în urmă cu afecţiuni de tip astmatic şi a traversat momente grele, amplificate de pandemia de COVID-19, dar spune că rămâne încrezător, scrie news.ro.

"Acum mă voi putea întoarce la facultate. Până acum a trebuit să studiez online”, a declarat tânărul, după ce a primit serul împotriva COVID-19, de la Johnson&Johnson, chiar de la Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare.

Tânărul are multe planuri de viitor şi îşi doreşte să se întoarcă în România, după finalizarea studiilor.

El a încercat să se vaccineze în Marea Britanie, însă nu a reuşit să se programeze. Astfel, a decis să vină special în acest weekend în ţară, pentru a se alătura persoanelor care deschid drumul spre normalitate, pentru a se vaccina astăzi împotriva COVID-19 în cadrul Maratonului Vaccinării Bucureşti, Ediţia a 2-a.