Stelian Tanase: Ludovic Orban s-a grăbit ca fata mare la măritat

Autor: Roxana Popa, Redactor
Publicat: 30-05-2021 07:55

Analistul politic Stelian Tănase crede că liderul PNL Ludovic Orban a greșit când a afirmat că s-a gândit să candideze la prezidențiale.

„Ludovic Orban s-a grăbit ca fata mare la măritat. A făcut imprudența să își anunte prematur pretentiile pentru 2024 - vrea sa ajunga la Cotroceni. Se vede cu ochiul liber, nu e un secret pentru nimeni. Nu mai era cazul să si anunte. Pină și surzii au auzit.

Ludovic Orban de ziua lui (Vivat crescat, gloreat! ) serbată cu colegii in Salonul Spaniol din vecinătatea luxosului său birou de președinte al Camerei Deputatilor a trecut la lauda de sine. A spus că merită să ajunga președinte pentru ca are o gindire strategică și e un om serios! Bravo lui. Eu am reținut altceva - păcatele mele. Anume coada de slugi și curteni ( parlamentari, să ne ințelegem) intrînd cu tot felul de pungi în care se aflau probabil cadourile pentru Naș.

Ieșind prea in față și intr-o postură cam ridicolă s-au găsit iute pițifelnici să-l atace gros. Mihai Alexandru Ghigiu, vicerectorul SNSPA - cunoscutul cuibusor de nebunii PSD - a scos pe gură niscaiva vorbulițe care sigur nu sunt pe placul strategului și seriosului Orban. Așa se intimplă cînd iți ridici poalele in cap cind nu ți-o cere nimeni. Pe scurt - mai vor și alții la Cotroceni! De aici vine toată tărășenia”, a scris Stelian Tănase pe Facebook.