SURSE Concluziile legiștilor în cazul afaceristului mort în atentatul cu bombă din Arad

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 31-05-2021 17:10
Actualizat: 01-06-2021 10:49

Omul de afaceri Ioan Crișan a murit din cauza exploziei și a inhalării de gaz, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din anchetă, la finalizarea necropsiei.

Surse din anchetă au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că s-a finalizat necropsia cadavrului după explozia de la Arad. S-a stabilit, astfel, că este vorba cu certitudine de Ioan Crișan, ADN-ul fiind confirmat. Cauza morții a fost stabilită ca fiind explozia și inhalarea de gaz.

Între timp, procurorii au schimbat încadrarea juridică din omor în omor calificat cu premeditare. Duminică a fost finalizată cercetarea la fața locului , iar procurorul de caz a dispus mai multe expertize și constatări.

În acest caz, au fost audiate mai multe persoane. Dosarul este cercetat de Parchetul General.

Sâmbătă, când Parchetul General a anunțat preluarea anchetei, erau efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

O explozie, urmată de un incendiu și soldată cu un deces a avut loc sâmbătă dimineața în parcarea unui supermarket din municipiul Arad. La volan se afla Ioan Crișan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex.