Laura Vicol dă de pământ cu PNL și USR pe tema alocațiilor: 'Voi ați venit la guvernare puși pe prăduială. Cum să vă dați voi prada pe alocații?'

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 09-06-2021 17:30
Actualizat: 10-06-2021 07:24

Deputata PSD Laura Vicol îi atacă dur pe cei din PNL și USR, după ce președintele liberalilor, Ludovic Orban, a anunțat că actuala coaliție de guvernare va amâna creșterea alocațiilor cu 20% de la 1 iulie 2021, după cum prevedea chiar un act normativ adoptat de Guvernul Orban.

”Fostul premier şi foarte probabil fostul preşedinte al PNL ne spune că ei, liberalii, nu previzionează ca “alţii” creşterea alocaţiilor, că ei sunt “responsabili”. Mare tupeu să spui aşa ceva! Nu toţi avem memoria scurtă Ludovic Orban. Voi, peneliștii și useriștii, vreţi să anulaţi acum chiar ordonanța dată de Guvernul Orban – cea care prevedea creşterea alocaţiilor de la 1 iulie cu 20%.

Mai bine spuneţi adevărul – aţi minţit anul trecut toţi părinţii din ţara asta, iar acum vreţi să faceţi o nedreptate! Orice garanţie venită din partea voastră, privind creşterea alocaţiilor sau orice fel de creştere, a oricăror venituri, în viitor este apă de ploaie.

Voi ați venit la guvernare puși pe prăduială. Cum să vă dați voi prada pe alocații? Pentru voi nu există copii nevoiaşi, nu există pensionari, nu există salariaţi cu venituri mici. România reală vă este străină!” afirmă Laura Vicol.