Clotilde Armand spulberă informațiile apărute în presă: Primăria Sectorului 1 NU a fost amendată de Garda de Mediu/ Surse: Primăriei i s-a comunicat amenda

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 11-06-2021 10:29
Actualizat: 11-06-2021 15:35

Comisarii Gărzii Naţionale de Mediu au fost în control la Primăria Sectorului 1, dar nu au aplicat nicio amendă, potrivit unui comunicat al autorităţii locale, transmis, vineri, AGERPRES.

Primăria Sectorului 1 susţine că sunt "false" informaţiile apărute în presă potrivit cărora ar fi fost amendată de Garda Naţională de Mediu cu suma de 200.000 de lei, pentru că nu ar fi asigurat continuitatea serviciului de salubrizare.

Asta în condițiile în care g4media și alte media centrale anunțau existența amendei de 200.000 lei. Amenda nu ar fi ajuns fizic la Primăria Sectorului 1 ci a fost comunicată doar verbal urmând ca în zilele următoare să fie transmis și documentul.

Joi, prefectul Capitalei, Alin Stoica, preciza, într-o declaraţie de presă, că Garda de Mediu nu a amendat compania de salubrizare Romprest. "Nu am primit nimic referitor la controlul la Primăria Sectorului 1", afirma el.