Bărbatul găsit decedat în apa râului Olt

Autor: Grigore Onescu
Publicat: 12-06-2021 19:56

Un bărbat în vârstă de 56 de ani din Râmnicu Vâlcea, care ar fi căzut vineri seară în apa unui canal al lacului de acumulare Stupărei de pe Olt, a fost găsit decedat, sâmbătă, la circa nouă kilometri în aval de locul în care se aflau maşina şi undiţele acestuia, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă (ISU) Olt, Cătălin Popescu.

Bărbatul a plecat vineri la pescuit şi apoi a dispărut, însă maşina lui, undiţele şi un pachet cu ţigări au fost găsite pe malul unui canal de la Stupărei. El a fost căutat de echipe de scafandri şi de pompieri cu o barcă cu motor.

Trupul bărbatului dispărut a fost observat în apa râului Olt, la Galicea, de un cetăţean care a sunat la 112, informează Agerpres.

"Un cetăţean a sunat la 112 şi a anunţat că vede un bărbat decedat în râul Olt, pe malul localităţii Galicea, la circa 9 km în aval de locul unde se presupune că s-a înecat bărbatul dispărut ieri. Persoana decedată era cea dată dispărută aseară, pentru care echipaje de căutare/salvare au efectuat căutări. Trupul neînsufleţit a fost adus la mal şi predat organelor de anchetă pentru continuarea cercetărilor şi stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul", a spus Cătălin Popescu.