Daniel Ionașcu, apel pentru pensionarii României: `Frați români, uniți-vă, faceți un proces colectiv împotriva Guvernului și luați-vă înapoi drepturile!`

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 19-06-2021 09:29

Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal),  face un apel către toți pensionarii României să își unească vocile și să își recapete drepturile stabilite prin lege:

„Solicit fiecărui român pensionar să înțeleagă că țara aceasta nu este a Guvernului, ci este a noastră, a tuturor. Frați români pensionari, uniți-vă, faceți un proces colectiv împotriva Guvernului și luați-vă înapoi drepturile. PPU (social-liberal) vă stă la dispoziție cu toată implicarea mea personală”.

Mai mult decât atât, liderul umanist solicită Guvernului să respecte drepturile pensionarilor români în contextul în care aceștia asistă cu îngrijorare la tensiunile și târguielile decidenților politici pe calcule bugetare obscure.

„Respectul pentru pensionari nu este nici de stânga, nici de dreapta! Respectați legea, oferiți-le dreptul consacrat prin lege celor ce merită acest lucru după o viață întreagă de muncă”, a afirmat Daniel Ionașcu în cadrul unei emisiuni televizate.