Antrenorul FC Sevilla a refuzat o ofertă 'amețitoare' de la Tottenham

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 23-06-2021 23:32

Preşedintele clubului Sevilla FC, Jose Castro, a afirmat miercuri că antrenorul Jose Lopetegui a primit o ofertă ''ameţitoare'' din partea clubului londonez Tottenham Hotspur, pe care însă a refuzat-o, scrie BBC.

Gruparea din Premier League caută un înlocuitor după demiterea lui Jose Mourinho, însă momentan nu s-a concretizat nimic, potrivit agerpres.ro.

Lopetegui, în vârstă de 54 de ani, fost selecţioner al Spaniei, a terminat pe locul 4 în La Liga cu Sevilla FC, echipă ce va evolua în Liga Campionilor.

''Lopetegui a primit o ofertă deosebită. M-a sunat la telefon şi mi-a spus. Unii antrenori sunt conduşi mai mult de factorul economic, dar este foarte clar că Julen este fericit aici, la noi, şi chiar a spus că ar fi foarte greu să găseşti un loc de muncă mai bun. Am crezut şi credem în el, i-am oferit o prelungire a contractului cu încă doi ani şi sunt sigur că va aduce mult mai mult clubului", a spus Castro.

Spurs a încheiat sezonul pe locul 7 în Premier League avându-l pe banca tehnică pe interimarul Ryan Mason, dar îşi doreşte un antrenor cu normă întreagă pentru noua ediţie.