Președintele orașului New York, Eric Adams, care promovează consumul legal de marijuana, își dorește să fie primarul Bitcoin

Autor: Bogdan Antonescu
Publicat: 25-06-2021 08:50
Actualizat: 25-06-2021 09:14

Președintele orașului New York, Eric Adams, acum cel mai clar candidat al primăriei democratice din New York, a declarat marți că intenționează să facă orașul un „centru al Bitcoins ”.

„O să vă promit că, într-un an, veți vedea un alt oraș”, a spus Adams la o petrecere de urmărire a campaniei pentru rezultatele votului. „Vom aduce afaceri aici. Vom deveni centrul științei vieții, centrul securității cibernetice, centrul mașinilor cu conducere autonomă, dronelor, centrul Bitcoin. ”

Adams, fost ofițer de poliție și politician din New York de multă vreme, se număra printre candidații mai moderați ai ramurei democratice. El a făcut trimitere din nou la Bitcoin într-o conferință de presă și a subliniat că New York City trebuie să concureze cu ambițiile de afaceri în creștere din Miami . (Primarul din Miami, Francis Suarez , este, de asemenea, un cripto-influencer proeminent.)

El a făcut un comentariu în mod similar despre invitarea noilor tehnologii în oraș în 2015. „Vreau Bitcoin”, a spus el la un eveniment. „Vreau Airbnb. Și vreau dispensare de marijuana”.

Majoritatea candidaților democrați la funcția de primar au păstrat liniște în legătură cu criptomonedele, cel care a spus cel mai mult a fost Andrew Yang, candidatul la președinție care și-a încheiat marți seara campania de primar după o prezentare slabă, notează decrypt.co

În februarie, Yang a scris pe Twitter despre dorința de a face din New York City „un hub pentru Bitcoin și alte criptomonede.”

Adams a fost, de asemenea, susținut public de fostul actor actor și entuziast cripto Brock Pierce.