Medicii din Cluj PROTESTEAZĂ: Ioana Mihăilă e ACUZATĂ că vrea să desființeze un prestigios institut

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 28-06-2021 13:14
Actualizat: 28-06-2021 13:26

E revoltă la Cluj, acolo unde medicii ies în stradă să protesteze. Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, e acuzată că vrea să desființeze un prestigios institut.

Întro postare făcuă pe Facebook, medicii de la Institutul Clinic de Urologie anunță un protest de amploare. Acești îi invită la protest și pe clujeni.

Iată postarea:

"Sunteți invitați să participați, luni 28 iunie 2021, ora 12:00, la protestul angajaților ICUTR Cluj-Napoca împotriva ministrului Sănătății Ioana Mihăilă și a intenției de desființare a Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca.

Protestul va avea loc în curtea instituției, pe Str. Clinicilor, Nr.4-6.

Cu această ocazie va avea loc o conferință de presă în care vor fi discutate problemele grave cu care se confruntă institutul, soluțiile propuse dar mai ales totalul dezinteres al Ministrului Sănătății de a asigura continuitatea activității Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca și a riscului de desființare a singurei instituții medicale capabilă să asigure transplantul renal în Regiunea de Nord-Vest a României."