Informații BOMBĂ în scandalul divorțului lui Reghe: antrenorul a PETRECUT în Deltă cu două bombe sexy

Autor: Roxana Popa
Publicat: 28-06-2021 11:19
Actualizat: 28-06-2021 11:20

Apar  noi informații care confirmă că divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este iminent. Conform unor informații publicate de EVZ, antrenorul și-a petrecut weekendul în compania unor tinere sexy și a unui amic de-al său.

Citește și: PRESĂ - SCANDAL MONSTRU, cu amenințări cu SINUCIDEREA, în vila Reghecampf - Prodan din Snagov: Poliția a venit de urgență

Laurențiu Reghecampf, însoțit de un prieten și de două foarte tinere domnișoare, au petrecut momente speciale într-un loc despre care se spune că e ascunzătoarea perfectă: în Delta Dunării. Potrivit declarației unui barcagiu, soțul Anamariei Prodan a fost văzut ieri într-o ambarcațiune, alături de un alt bărbat grizonant și două fete tinere. Inițial, barca a încercat să acosteze la pontonul principal al localității Letea, dar, pentru că în zonă era multă lume, antrenorula cerut ca barca să fie trasă la mal într-un loc mai discret, aflat la distanță de câteva sute de metri de cel pe care îl folosesc turiștii, scrie România TV.