VIDEO Cele mai tari povești cu Florin Condurățeanu povestite de Cătălin Oprișan: 'Te pup, Adrienuțule, ești bun, îl omori pe matroz. Ăsta pierde alegerile'

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 28-06-2021 21:55
Actualizat: 28-06-2021 23:14

Cele mai tari povești cu și despre Florin Condurățeanu au fost relatate, în stilul său, de Cătălin Oprișan. Cei doi au lucrat împreună la Trustul Intact. Printre altele, Oprișan a relatat și o discuție între Condurățeanu și Adrian Năstase, în campania pentru prezidențialele din 2.000.

”Alegeri 2000, cu Adrian Năstase și vorbea...: „Nu poate vorbi Adrienuțu, ăă? Să mă sune!”...și sună Adrian Năstase înapoi. Da, cutare, tot: ”Mă, Adrienuțule,te-am urmărit, te pup pe suflet, ești Dumnezeul vorbelor, de la Ștefan cel Marea n-a mai fost....Vlad Țepeș, Ion Neculce...te pup, Adrienuțule, ești bun, îl omori pe matroz, te pup. (închide telefonul)... Ăsta pierde alegerile!”, a povestit discuția Cătălin Oprișan.

Citește și: Horațiu Moldovan, medicul care a vorbit cu Florin Condurățeanu înainte de a muri: 'Mi-a fost pacient. Știu că era diabetic' .