VIDEO Liderul deputaților PNL: Autorii moțiunii au descoperit brusc că mulți români trăiesc foarte greu. Slavă Domnului că nu am avut în pandemie un guvern PSD

Autor: Alice Draghici
Publicat: 29-06-2021 16:33
Actualizat: 29-06-2021 19:07

Gabriel Andornache a declarat, la dezbaterea moțiunii de cenzură inițiată împotriva Guvernului Cîțu, că  cei mai mulți semnatari ai moțiunii nu au citit textul.

„Cei mai mulți dintre semnatarii moțiunii de cenzură nu au citit textul acesteia. Spun lucrul acesta pentru că textul abundă în acuzații care incriminează guvernele conduse de PSD până în anul 2019. Este drept că în anul 2020 România a accesat credite importante în contextul crizei sanitare și economice. Este însă foarte ușor să identificăm unde sunt banii împrumutați anul trecut și în prima parte a acestui an. Dacă vreți să știți unde sunt banii împrumutați, mergeți pe șantierele din țară”, a declarat deputatul PNL Andronache.

Citește și: VIDEO Liderul AUR, atac dur la premier: Cîțu este un fricos. L-a luat Orban de pe stradă și l-a făcut ministru și prim-ministru

Acesta susține că se fac glume că cu cât ești mai criticat de PSD cu atât ești mai aproape de calea cea bună și de interesul general al românilor.

„PSD a demonstrat în cei peste 20 de ani de guvernare, direct sau indirect, că a fost și râmîne principalul obstacol în cașea modernizării României. PSD și-a făcut propria evaluare critică și au numit-o moțiune de cenzură”, a adăugat Andronache.

 

 

.