VIDEO Vasile Dîncu îi dă LECȚII lui Florin Cîțu: 'Domnul premier nu este inamicul PSD, ci inamicul populației'

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 29-06-2021 16:48

Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, a lansat, marți, la dezbaterile moțiunii de cenzură din Parlament, un atac la adresa Guvernului și a premierului Florin Cîțu.

"Mă așteptam ca în această perioadă de criză socială și politică să avem un dialog între putere și opoziție. În locul acesteia am avut unul politicianist în care premierul nu vine să răspundă, ci vine să intre într-un dialog cu noi, în care nu folosește termenul adecvat, ci unul parodic.

Moțiunea este în numele oamenilor de acasă. Domnul premier nu este inamicul PSD, ci inamicul populației.

Atunci când vine cu cifre de la Eurostat, ar putea veni și cu altceva. Ar putea veni cu indicatorii de bună guvernanță. Să ne spună de indicatorii de sărăcie.

Cred că, în acest moment, Domnul Cîțu nu răspunde de guvernarea de acum pentru că este guvernarea Orban-Cîțu.

Sunt lucuri grave: puternica detterioararea democrației. A fost demis Avocatul Poporului. Orice student știe că Avocatul Poporului este al celor mulți, nu al unui partid. Nu mai vorbim de deteriorarea în ceea ce privește libertatea de exprimare.

În 1996, CDR a spus că vor sta 50 de ani la guvernare și au plecat foarte repede.

Cum vă închipuiți că un pensionar poate trăi cu 800 de lei.

Această guvernarea crește inegalitatea din tre oameni. Dacă tot nu-l așcultați pe ministrul Efucației, este nevoie de mai mulți ani de guvernare remedială", a spus Vasile Dîncu.