Apelul unuia dintre cei mai titrați intelectuali: 'Domnilor Macron, Rutte, Cioloș, Barna, Iohannis! Începeți experimentul reeducării sexuale a propriilor copii'

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 30-06-2021 16:59
Actualizat: 30-06-2021 17:01

Klaus Iohannis își dorește cu orice preț educație sexuală în școli, iar singurul partid care a votat în sensul dorinței președintelui a fost USR-PLUS. Dacian Cioloș și subordonații săi români din Parlamentul European au votat Raportul Matici, care statuează că avortul este un drept fundamental, iar bărbații pot naște.

Premierul Olandei, Mark Rutte, cel care a susținut de fiecare dată că România nu are ce să caute în Schengen, a certat Budapesta pentru o lege care interzice propaganda homosexuală și a cerut excluderea Ungariei din UE. La fel de virulent a fost și președintele Emmanuel Macron, alături de alți lideri europeni.

Unul dintre cei mai titrați intelectuali români, Mihail Neamțu, are un mesaj pentru acești ”apostoli” ai noii ordini mondiale de gândire care, pe lângă militantismul pro-homosexualitate, mai au ceva în comun: niciunul dintre ei nu are copii. ”Oare n-ar fi mai bine să începeți dumneavoastră experimentul reeducării sexuale a propriilor copii”, le transmite Neamțu, cu pregătire teologică și filosofică.

”Domnilor Macron, Rutte, Cioloș, Barna, Iohannis! Oare n-ar fi mai bine să începeți dumneavoastră experimentul reeducării sexuale a propriilor copii și, după 20 ani, să ne spuneți care-s efectele „benefice” ale propagandei de gen?

Până atunci, lăsați-ne-n durerea noastră. Scutiți-ne de rețetele aiuristice ale îndoctrinării pink.”, e mesajul postat de Mihail Neamțu.