un-doi Centru de Plăţi introduce noi servicii în aplicaţie

Autor: Grigore Onescu
Publicat: 01-07-2021 13:15

Serviciul de plăţi de facturi un-doi Centru de Plăţi introduce noi servicii în aplicaţie: plata pentru eliberarea permisului auto, a certificatului de înmatriculare şi a vinietei pentru Ungaria, conform unui comunicat al companiei.

Aplicaţia un-doi Centru de Plăţi a fost lansată în luna decembrie 2020 şi a atras deja peste 15.000 de utilizatori care pot plăti online peste 90% din facturile emise de furnizorii de servicii de utilităţi din România.

"La 6 luni de la lansare, avem contracte de colaborare cu majoritatea furnizorilor naţionali şi regionali de utilităţi, iar în acest moment, peste 90% din facturile emise în România pot fi plătite prin intermediul aplicaţiei, de oriunde, uşor şi rapid. În dezvoltarea aplicaţiei, vom continua să aducem noi servicii în portofoliu şi să integrăm noi funcţionalităţi, astfel încât utilizatorii să aibă experienţe de plată sigure, rapide şi mereu la îndemână", spune Călin Chira, manager general un-doi Centru de Plăţi, informează Agerpres.

Aplicaţia este versiunea online a serviciului de plată a facturilor un-doi Centru de Plăţi disponibilă la nivel naţional într-o reţea de peste 10.000 de magazine partenere.

De la momentul lansării serviciului de plăţi de facturi, în 2014 şi până în prezent, prin un-doi Centru de Plăţi au fost realizate peste 100 de milioane de plăţi la nivel naţional, ce au presupus tranzacţii procesate în valoare de peste 1,7 miliarde de euro. În prezent, media lunară depăşeşte 3 milioane de tranzacţii, realizate atât în aplicaţie, cât şi prin intermediul reţelei de parteneri.

Noile facilităţi introduse în aplicaţie se adăugă celor deja existente, de plată a facturilor la electricitate, gaz, TV, internet şi telefonie, apă şi canal, salubritate, clienţii putând realiza chiar şi plăţi către asociaţiile de locatari, către asigurători sau către furnizorii de servicii financiare.

În plus, utilizatorii pot încheia asigurări RCA, având la dispoziţie posibilitatea de a alege dintre ofertele principalelor companii de asigurări de pe piaţă, dar şi să cumpere Roviniete sau să facă încărcări de cartele SIM în orice reţea. În perioada imediat următoare, prin colaborarea cu autorităţile avizate din Ungaria, un-doi Centru de Plăţi urmează să lanseze în aplicaţie servicii de plată a parcărilor, de achiziţie de bilete pentru diferite obiective turistice şi de bilete de autobuz pentru mai multe oraşe din Ungaria.

Procesul de plată este uşor şi sigur, plăţile efectuate de către utilizator prin intermediul aplicaţiei vor fi înregistrate la furnizori cel târziu a doua zi, pentru fiecare plată utilizatorii primind prin email o chitanţă cu detaliile tranzacţiei: data, ora, suma, numele şi sigla furnizorului pentru care au efectuat plata.

un-doi Centru de Plăţi este o soluţie lansată de Mobile Distribution, companie prezentă pe piaţă din 1997. Din 2005 compania s-a specializat în distribuţia de cartele PrePay ale principalilor operatori de servicii telecom, iar în 2014 Mobile Distribution a introdus soluţia un-doi Centru de plăţi, un serviciu isteţ de încasare a facturilor de utilităţi prin reţeaua de magazine partenere din toată ţara, reţea care a ajuns în prezent la un număr de peste 10.000, la care se adaugă mereu locaţii noi. un-doi Centru de plăţi are contracte de colaborare cu majoritatea furnizorilor naţionali şi regionali de utilităţi, şi facilitează utilizatorilor plăţile de facturi, de încărcări electronice, de asigurări & roviniete. Între aceşti furnizori se numără: Electrica Furnizare, E-On, RCS&RDS, Vodafone, Orange, Enel, Telekom, Engie, CEZ, Akta, Avon şi mulţi alţii.