Vești bune la Rapid - Cristi Săpunaru a anunțat că se întoarce 'acasă'

Autor: George Traicu
Publicat: 02-07-2021 04:30
Actualizat: 02-07-2021 08:09

Fostul internațional Cristi Săpunaru,  devenit liber de contract, ar putea reveni la Rapid București, echipa sa de suflet. Fundașul s-a despărțit oficial de Kayserispor și va semna cu Rapid, notează gsp.ro.

„Salutări familiei Kayserispor. Este timpul să ne luăm rămas bun, dar nu vă voi uita niciodată. Au fost nişte ani minunaţi, plini de pasiune şi dăruire, în care am încercat să ofer tot ce este mai bun din mine pentru acest club! Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul pe care l-aţi oferit atât echipei, cât şi mie.

Este un moment dificil, mai ales că vorbim despre o despărţire, dar viaţa continuă şi vreau să rămâneţi aceeaşi familie frumoasă pe care am cunoscut-o şi din care am avut norocul să fac parte! Vreau să mulţumesc fanilor minunaţi ai acestei echipe, tuturor colegilor pe care i-am avut şi alături de care am format atâtea amintiri plăcute, personalului care a fost alături de noi în fiecare zi, tuturor antrenorilor cu care am avut plăcerea să lucrez şi conducerii!

E timpul să mă întorc acasă şi sper să ne revedem în curând!”, a scris Săpunaru pe Instagram.

„Mă duc să-l aștept la aeroport. Se va întoarce acasă, la Rapid”, a declarat Daniel Niculae, președintele giuleștenilor.